🐆 Nu Beschikbaar: De UNTAG Luipaard Collectie! 🐆

Brul van zelfvertrouwen deze zomer met onze nieuwste collectie: de Luipaard Collectie! Waar comfort en zelfverzekerdheid samenkomen en zelfexpressie koning is. Omarm je wilde kant en maak een statement met de gelikte items met luipaardprint, zoals de Bralette, de High Waisted Tucking String of de Athletic Binder. Ongeacht je genderidentiteit, wees klaar om te stralen met onze nieuwe luipaardprint items!

Onze campagne viert de grenzeloze mogelijkheden van stijl en zelfexpressie, vastgelegd door de lens van Amsterdamse fotograaf Allard Faas. De print is ontworpen door UNTAG's Anneloes Ouwehand, die ook het merk LPRD runt!

Of scroll verder om meer over de collectie te lezen

Wat & Waarom

De Luipaard Collectie bestaat uit vier items die met inclusiviteit in gedachte zijn gemaakt, bedoeld voor zowel transfeminiene als transmasculiene personen. Bij UNTAG geloven we sterk in het doorbreken van barrières tussen mode en genderaffirmatie. Modieuze binders en stijlvolle, maar functionele tucking onderbroeken tonen aan dat beide naadloos kunnen samengaan, waardoor individuen zichzelf authentiek kunnen uiten.

Elk kledingstuk belichaamt de wilde geest van de zomer en viert individualiteit en zelfexpressie met een gewaagde luipaardprint. Van zonnebaden tot het verkennen van de urban jungle, deze items moedigem je aan om je innerlijke wildheid te ontketenen. Met zorg gemaakt om te voldoen aan de diverse behoeften van onze community's, zorgen onze stijlvolle essentials voor comfort en zelfvertrouwen gedurende het hele seizoen.

🖤 De Bralette: een stijlvolle top met extra ruimte voor borstprotheses. 

💛 De String Highwaisted: een cheeky string voor tucking. 

🖤 De Bikini Brief: een high-coverage bikinibroekje voor tucking.

💛 De One Piece Zipper: een tucking body met ritssluiting op de rug. 

🖤 De Athletic Binder: een sportieve binder met brede banden voor een comfortabele draagervaring. 

💛 De Boardshorts: losvallende zwemshorts met binnenbroekje voor je packer.

Met gewaagde prints en een vleugje sportiviteit viert deze collectie elk aspect van wie je bent. Maar maak je geen zorgen - als je liever een ingetogen look hebt, zijn de items ook verkrijgbaar in het zwart. Doe mee en uit jezelf met onze Luipaard Collectie!

De items onder de loep

Laten we even de tijd nemen en inzoomen op elk item in deze collectie.

De Bralette

De Bralette is een modieuze top met ingebouwde vakjes voor je borstprotheses en een opvallende luipaardprint. Dit item heeft een mesh paneel aan de voorkant - wat zorgt voor een sportieve touch en verbeterde ventilatie - en een elastische band om de top de hele dag op zijn plek te houden. De Bralette is ook perfect om te dragen als bikinitop! Deze top is ook verkrijgbaar in een flatterende zwarte variant.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verborgen vakjes voor borstprotheses tot 600 gram
  • Stijlvol mesh paneel voegt een vleugje elegantie toe
  • Gemaakt van zachte stoffen die bestand zijn tegen zonlicht, zout- en chloorwater
  • Verstelbare bandjes en haaksluiting voor een perfecte pasvorm
  • Verkrijgbaar in maten XXS tot 3XL
Ik wil deze!

De String Highwaisted

De String Highwaisted is een genderbevestigende tucking string die perfect aansluit op je lichaam. De string zorgt voor een gladde tuck van de penis, zodat je er stijlvol uit kunt zien. De brede elastische tailleband accentueert je taille voor een zandloperfiguur. Met deze string hoef je geen gebruik te maken van een gaff als je je favoriete ondergoed wilt dragen: comfort en tucking in één! De String Highwaisted is ook verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte variant.

Belangrijkste kenmerken:

  • Cheeky fit die je billen mooi laat uitkomen
  • High-waist model met brede elastische tailleband voor een zandloperfiguur
  • Ruim kruis voor het comfortabel en veilig tucken van de penis
  • Gemaakt van ademend compressiemateriaal voor een veilige en effectieve tuck
  • Verkrijgbaar in maten XS tot 6XL
Ik ben geïnteresseerd!

De Bikini Brief

Voor wie de voorkeur geeft aan een wat meer bedekkend model, is de Bikini Brief de perfecte keuze. Deze biedt niet alleen veiligheid maar laat je ook stijlvol voor de dag komen. De Bikini Brief is een tucking broekje die zorgt voor een gladde tuck zonder dat dit oncomfortabel aanvoelt. Dit broekje kan zowel als normale onderbroek als bikinibroekje gedragen worden! Verkrijgbaar in een flatterend zwart, net als de andere items.

Belangrijkste kenmerken:

  • Full-coverage, low-waist model voor een veilig gevoel
  • Brede elastische tailleband voor een sportieve look
  • Gemaakt van ademend compressiemateriaal voor een veilige en effectieve tuck
  • Ruim kruis voor comfortabel tucken
  • Verkrijgbaar in maten 134/140 in luipaard, en 134/140 tot 8XL in het zwart.
Yes please!

De One Piece Zipper

Voor een complete luipaardlook is de One Piece Zipper jouw beste keuze! Dit badpak zorgt voor een stevige tuck, shapet je taille en heeft een cheeky fit. Draag de One Piece Zipper op een stranddag of als normale body voor je dagelijkse bezigheden! Dit pak heeft een ritsluiting op de rug zodat je hem gemakkelijk aan kunt trekken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Een hoge halslijn en een cheeky cut
  • Met aparte ruimte voor borstprotheses
  • Gemaakt van ademend compressiemateriaal voor een veilige en effectieve tuck
  • Een ruim kruis voor comfortabel tucken
  • Ritsluiting op de rug voor gemakkelijk aan- en uittrekken
  • Verkrijgbaar in maten XS tot 6XL
Ik ben verkocht!

De Athletic Binder

De Athletic Binder is een sportieve compressietop, perfect voor actieve bezigheden. De verstelbare bandjes zorgen voor een gepersonaliseerde pasvorm en een flatte borst. De innovatieve bandjes zijn gepositioneerd weg van de nek om onaangename druk te voorkomen. Het ademende mesh paneel aan de voorkant geeft de binder een sportieve uitstraling. Deze binder is geweldig voor dagelijks gebruik, maar zorgt er ook voor dat je je tijdens je workout zelfverzekerd voelt! Let op: deze binder is minder geschikt voor personen met een grotere borst.

Belangrijkste kenmerken:

  • Breed uit elkaar geplaatste, verstelbare schouderbanden
  • Sportief mesh paneel aan de voorkant voor een opvallende look
  • Brede elastische tailleband voor een secure grip
  • Gemaakt van 4-way stretch materiaal voor veilig en comfortabel binden
  • Verkrijgbaar in maten XS tot 3XL
Ik heb dit nodig!

De Boardshorts

De Boardshorts zijn zwemshorts met zakken en een binnenbroekje. Dit binnenbroekje heeft een apart vakje dat jouw packer veilig op zijn plek houdt, hoeveel golven je ook pakt. Mensen met een vergrote clitoris kunnen deze zwemshorts comfortabel dragen. Gemaakt van zacht, duurzaam materiaal dat bestand is tegen zonlicht, chloor en zout water.

Belangrijkste kenmerken:

  • Mesh binnenbroekje
  • Apart vakje voor je packer
  • Zacht materiaal
  • Zakken en een trekkoord
  • Verkrijgbaar in maten XS tot 8XL
Ik wil dit!

Transfemme focus

Naar aanleiding van de wensen uit onze community om meer transfemme gerichte producten te ontwikkelen, hebben we onze beste en meest gewaagde collectie ooit gecreëerd! Elk item is zorgvuldig ontworpen met mensen met AMAB (assigned male at birth) lichamen in gedachten, voor een comfortabele en flatterende pasvorm. Uiteraard hebben we met de binder en zwemshorts ook rekening gehouden met AFAB (assigned female at birth) personen. Onze inzet voor inclusiviteit stopt hier niet. Door middel van talloze pasrondes met een divers scala aan lichaamsbouwen, hebben we elk detail verfijnd voor de ultieme pasvorm. Deze pasrondes hielpen ons niet alleen de maten te perfectioneren, maar leverden ook waardevolle inzichten op in de unieke behoeften en voorkeuren van onze community. Bij elke iteratie streefden we naar perfectie, zodat elk kledingstuk in onze collectie vertrouwen, empowerment en zelfexpressie uitstraalt.