Everything About Pre-Orders

Alles Over Pre-Orders

Je hebt het misschien al bij sommige producten in onze webshop gezien: de pre-order optie. In de dynamische wereld van online winkelen is het een concept dat de laatste tijd steeds meer aan populariteit wint. Waarschijnlijk heb je er al van gehoord, maar wat houdt het precies in en waarom zou je ervoor kiezen om je favoriete producten op deze manier te bestellen? In deze blogpost duiken we dieper in op het fenomeen pre-orders en verkennen we waarom het niet alleen voordelig is voor jou, maar ook voor het milieu en de industrie als geheel.Wat is een pre-order?

Een pre-order betekent dat je als klant de mogelijkheid hebt om producten te bestellen voordat ze daadwerkelijk beschikbaar zijn in onze webshop. Je plaatst als klant dus een bestelling voor een product, dat nog in productie is of op voorraad moet komen. 

Wanneer je een product bestelt via een pre-order, betaal je het volledige bedrag van het product om je intentie om te kopen te bevestigen. Pre-orders stellen UNTAG in staat om de vraag naar een product te meten voordat het wordt geproduceerd. Dit helpt bij het inschatten van de benodigde voorraad en het vermijden van overproductie.

Zodra het product gereed is, wordt het naar de klant verzonden. Beperkte tijd beschikbaar?

Gedurende een vastgestelde periode kun je bepaalde kledingstukken bestellen. We doen dit om twee redenen: productieplanning en voorraadbeheer.

  • Productieplanning: Een pre-order periode geeft ons een duidelijk beeld van hoeveel vraag er is naar het product voordat we daadwerkelijk met de productie beginnen. Dit helpt bij het optimaliseren van de productieplanning en het voorkomen van overproductie.
  • Voorraadbeheer: Door te weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in het product, kan de voorraad nauwkeurig worden beheerd. Dit voorkomt dat er te veel of te weinig eenheden worden geproduceerd, wat zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is.

Na afloop van de pre-order periode beginnen we onmiddellijk met de productie van jouw bestelling. We willen je graag laten weten dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat elk stuk met de grootste zorg en aandacht wordt gemaakt.Waarom zou je kiezen voor pre-orders?

  • Exclusiviteit en anticipatie: Een van de meest opwindende aspecten van pre-orders is het gevoel van exclusiviteit. Je bent een van de eersten die toegang krijgt tot gloednieuwe items, en je kan je erop verheugen terwijl je wacht tot je bestelling arriveert.
  • Duurzaamheid: Door deel te nemen aan pre-orders, draag je indirect bij aan duurzaamheid. Fabrikanten kunnen hun productie nauwkeuriger afstemmen op de werkelijke vraag, wat overproductie en verspilling minimaliseert.
  • Gegarandeerde voorraad: Met pre-orders hoef je je geen zorgen te maken dat het gewenste item uitverkocht raakt zodra het beschikbaar wordt. Jouw bestelling is al veiliggesteld en je bent verzekerd van een exemplaar.
  • Betrokkenheid bij UNTAG: Pre-orders zijn ook een teken van betrokkenheid bij UNTAG. Het laat zien dat je enthousiast bent over onze nieuwe producten en bereid bent om vooruit te plannen om ze te bemachtigen.


Hoe werkt het?

  • Plaats je bestelling: Selecteer de gewenste items uit de pre-order collectie en plaats je bestelling zoals je normaal zou doen.
  • Wacht geduldig: Nadat de pre-order periode is gesloten, begint de productie. Wacht rustig af tot je bestelling wordt geproduceerd en verzonden.
  • Ontvang je exclusieve producten: Zodra je bestelling gereed is, wordt deze naar jou verzonden. Je hebt dan de eer om de allereerste eigenaar te zijn van deze bijzondere items.Duurzaamheid voorop!


Door te kiezen voor pre-order, omarmen we duurzaamheid en zetten we een stap in de richting van een meer verantwoorde en ethische mode-industrie. Samen kunnen we overproductie verminderen en onze ecologische voetafdruk verkleinen. We zijn dankbaar voor je steun bij het creëren van een betere wereld, terwijl je tegelijkertijd geniet van prachtige kledingstukken die met liefde zijn ontworpen.

Retour au blog